Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (5.88 secunde)
Stela de 54 de ani, din Bucuresti, nu a inregistrat in evidentele contabile achizitii si vanzari de marfuri in valoare de peste 115.000 de lei.
Astfel, daca trecem in revista toate privatizarile pe care autoritatile romane le-au facut dupa caderea comunismului, putem ajunge foarte usor la concluzia ca, indiferent de domeniul de activitate, din nici una dintre aceste vanzari statul nu a avut prea mult de castigat.
Cu Dacia Logan, Renault a inregistrat in 2005 un nou record de vanzari. Anul trecut, Dacia a vandut in total peste 200 de mii de masini, dintre care mai mult de 50 de mii la export.
Tinta de vanzari pentru autoturisme a Mercedes-Benz Romania este de cel putin 3.000 de unitati in acest an, in crestere cu 24,5% fata de nivelul de anul trecut cand compania a vandut 2.408 de autoturisme.
Din volumul total de vanzari, 96.214 de unitati au fost autoturisme, in crestere cu 13,9% comparativ cu perioada ianuarie-mai din 2007, iar 7.209 de unitati au fost vehicule comerciale usoare (LCV), volum mai mare cu 70,1% fata de cel inregistrat in acelasi interval al anului trecut.
Sindicalistii spera ca, dupa Sarbatorile Pascale, compania sa reia productia de motoare si cutii de viteza. In fosta uzina Daewoo s-a lucrat si in trei schimburi, in perioadele de vanzari record.
Seful statului a subliniat, totodata, ca este important ca, in aceasta perioada dificila pentru Romania, ca urmare a distrugerilor provocate de inundatii, precum si a cresterii si a oscilatiilor imprevizibile ale pretului international al titeiului, societatile petroliere sa contribuie, prin politica de vanzari si de preturi, la indeplinirea obiectivelor din programul de dezvoltare, inclusiv la reducerea inflatiei si a deficitului de plati in comertul exterior.
Social Responsibility Seminar, Comunicare, Finante, Vanzari&Negociere si Resurse Umane, se anunta pe site-ul oficial al organizatiei. In cadrul AIESEC University, vor fi workshop-uri interactive si creative, precum si nume importante din domeniile enumerate mai sus, promit organizatorii.
Am demonstrat ca tinerii pot avea o casa in Romania. Fiica mea, Ioana Basescu, are o casa de 800.000 de euro.
Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
Kia Motors Corporation a anuntat cifrele de vanzari pentru vehiculele de pasageri si vehiculele comerciale pentru septembrie 2010, inregistrand un total de 187.251 de unitati vandute.
Kia Motors Corporation a anuntat cifrele de vanzari pentru vehiculele de pasageri si vehiculele comerciale pentru septembrie 2010, inregistrand un total de 187.251 de unitati vandute.
Agonia nu se va incheia prea curand Miercuri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Cretu, director executiv Vanzari si Retea la OTP Bank Romania - a treia institutie de credit din sistem ca volum al imprumuturilor acordate in franci dupa Volksbank si Raiffeisen -, a declarat ca masurile de diminuare a dobanzii si de suspendare temporara a platii principalului vin sa contracareze riscul valutar materializat, pana la o asteptata intoarcere a trendului pe moneda elvetiana.
Construit in conceptul stand alone, magazinul va functiona in formatul standard si se afla situat pe strada Unirii nr.7, ocupand o suprafata totala de 687 mp, cu un spatiu de vanzari de 510 mp.
din care sala de vanzari masoara 265 m.p. In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
din care sala de vanzari ocupa 460 m.p.Astfel, PROFI a ajuns sa activeze cu 284 de magazine in 40 de judete, constituindu-se in cea mai extinsa retea de retail modern din Romania.
interventie, reparatii, paza si protectie, curierat, transport de personal la si de la locul de desfasurare a activitatii, precum si vehiculele special adaptate pentru a fi utilizate drept care de reportaj, vehiculele utilizate de agenti de vanzari si de agenti de recrutare a fortei de munca;
1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
Vanzari si cumparari Ministrii nu s-au lasat coplesiti de problemele guvernarii. Ei s-au ocupat si de gestionarea propriilor averi. Multi si-au vandut o parte din bunurile imobile pentru a le transforma in lichiditati sau au contractat credite pentru a-si imbunatati confortul.
google-analytics.com